Bliv frivillig ved AIRSHOW i Aalborg 10. juni 2018

Søndag d. 10. juni sælger KFUMs Soldatermission mad og drikkevarer. Vi søger derfor frivillige til at give et nap med.

Der vil være mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af dagen med tilberedning og salg af pølser, sandwich, is, kaffe med hjemmebag og drikkevarer.

Salget giver et pænt overskud til arbejdet på KFUMs Soldaterhjem, men vi har brug for hjælp. Der vil i år være flere små boder med madsalg, men det er KFUMs Soldatermission, der forventes at få det store rykind. Vi stiller et telt op på 648 m2, hvor der vil blive produceret og solgt ca 4 andre slags mad ud over de sædvanlige pølser. Vi forventer derfor, at der bliver "tryk på" ekspeditionerne. 

Arrangementet er fra kl. 10 til ca. 17, men vi har brug for frivillige både før og efter arrangementet.  Pladsen åbner kl. 8, hvor vi forventer, at de frivillige skal være på plads. Samtidig forventes der store trafikmængder til og fra Airshowet, så der må påregnes, at der er kø for at komme derfra.

Ring til landskontoret på tlf. 33 12 40 42 eller skriv en mail til info(at)kfums-soldatermission.dk for at høre nærmere eller udfyld felterne herunder for blive registreret som medhjælper. Så kontakter vi jer, når der er flere detaljer.

Jeg vil gerne hjælpe 10. juni på Flyvestation Aalborg