KFUMs Soldaterhjem i Holstebro

KFUMs Soldaterhjem i Holstebro.
Soldaterhjemslederne Natalie og Troels Moesgaard.
Fra indvielsen af KFUMs Soldatererekreation i sept. 2012.

KFUM Soldaterhjem i Holstebro er to gange om året hjemsted for cirka 250 værnepligtige ved Jydske Dragonregiment, og på ”Kuffen”, som soldaterhjemmet hedder i daglig tale, ser vi det som vores vigtigste opgave at være med til at give soldaterne det bedst mulige ophold mens de er her.

Vi har fokus på at det hovedsagligt er unge mennesker som bruger Kuffen og derfor sørger vi for at hjemmet er tidsvarende og passer til de unges interesser. Vi tilbyder blandt andet internetcafe med gratis internet, stor biograf med bredt udvalg af film, bordfodbold, bordtennis, ps3, brætspil og et hav af tegneserier. Skulle man blive sulten, mens man bruger faciliteterne, er der også råd for det. Vi har et godt udvalg af grillmad og sandwichs og til hverdag serverer vi også dagens ret med et varieret udvalg.


Som alle andre soldaterhjem er kristendommen den bærende faktor, og det praktiserer vi ved at holde aftensang hver aften kl. 19.45, hvor der også vil blive sagt et par ord, man kan reflektere over– det er helt og aldeles frivilligt at deltage, og der et intet krav at være kristen for at komme på hjemmet.

Soldaterrekreation for hjemvendte soldater
Vi kan nu også tilbyde at være et midlertidigt botilbud for hjemvendte veteraner, som har et større eller mindre behov for hjælp og støtte i hverdagen. Vi forsøger at hjælpe hvor vi kan med at få disse veteraner tilbage til et normalt liv. Det kan være økonomiske problemer, behov for socialt samvær, en udenforstående at snakke med som ikke refererer til kasernen, eller man har brug for et sted at bo med fred og ro i trygge omgivelser. Læs mere her.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider
Mandag: 15.00-23.00
Tirsdag: 15.00-23.00
Onsdag: 15.00-23.00
Torsdag: 15.00-23.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: 17.30-23.00

Kontakt
KFUMs Soldaterhjem i Holstebro
Suensonsvej 36E
7500 Holstebro
Telefon: 24 45 83 44
E-mail: holstebro(at)kfums-soldaterhjem.dk