KFUMs Soldaterhjem i Holstebro

KFUMs Soldaterhjem i Holstebro søger:

Vi søger 1 volontører pr. 1. august 2018.

Læs mere HER.

Online ansøgning Her

 

  

KFUMs Soldaterhjem i Holstebro.
Soldaterhjemslederne Natalie og Troels Moesgaard.
Fra indvielsen af KFUMs Soldatererekreation i sept. 2012.

Lidt til venstre for midten af det mørke Jylland ligger KFUM Soldaterhjem i Holstebro. 

Vi er to gange om året hjemsted for cirka 300 værnepligtige ved Jydske Dragonregiment, og på ”Kuffen”, som soldaterhjemmet hedder i daglig tale, ser vi det som vores vigtigste opgave at være med til at give soldaterne det bedst mulige ophold, mens de er her. 

Vores mål er at skabe et hjemligt soldaterhjem hvor alle, såvel som værnepligtige, fastansatte veteraner og pårørende, skal føle sig hjemme og have et fristed i hverdagen. I en hverdag fyldt med praktiske arbejdsopgaver bestræber vi os på at have tid til at være der for den enkelte gæst, så ingen skal føle sig alene.

Udover de varme og hyggelige omgivelser byder vi hver dag på gratis kaffe, og om torsdagen serverer vi gratis kage skænket af vores lokale bager. Hver dag kan der købes ”dagens ret” eller grillmad i vores kantine. Vi har et godt udvalg af militær-grej og et hav af underholdningsmuligheder. Her kan bl.a. nævnes vores biograf, 8 gamer PCer, poolbord og et hav af brætspil. 

Som alle andre soldaterhjem er kristendommen den bærende faktor, og det praktiserer vi ved at holde aftensang hver aften kl. 19.45, hvor der også vil blive sagt et par ord, man kan reflektere over. Det er helt og aldeles frivilligt at deltage, og der et ikke et krav at være kristen for at komme på hjemmet. 

 

Soldaterrekreation for hjemvendte soldater

I 2012 åbnede KFUMs første SoldaterRekreation i Holstebro hvor vi har plads til 4 veteraner. Vi tilbyder et midlertidigt hjem for veteraner med et større eller mindre behov for hjælp og støtte i hverdagen. Et hjem med fred og ro og i trygge omgivelser med andre i samme båd. Vi samarbejder tæt med kasernens socialrådgivere for at give veteranerne de bedst mulige forudsætninger for at komme videre i livet. Læs mere her.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Åbningstider
Mandag: 15.00-23.00
Tirsdag: 15.00-23.00
Onsdag: 15.00-23.00
Torsdag: 15.00-23.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: 17.30-23.00

Kontakt
KFUMs Soldaterhjem i Holstebro
Suensonsvej 36E
7500 Holstebro
Telefon: 24 45 83 44
E-mail: holstebro(at)kfums-soldaterhjem.dk