13.03.2017 12:43 Alder: 1 year
Kategori: Irak
Af: Selma og Judy

Masser af oplevelser i Irak

Nyhedsbrev fra Selma og Judy, der er ledere af KFUMs Soldaterhjem i Irak.

Kære Alle

 

Nu har vi været lidt mere end 1 måned her i Camp Havoc, Al-Asad Airbase i Irak – og det har været en god og spændende måned, hvor vi allerede har oplevet en masse!

Vi blev rigtig godt modtaget af Dorthe og Thea og fik en god intro til Kuffen, før de tog hjem. Vi begyndte med dansk morgenmad, som er et af ugens højdepunkter for soldaterne. Tusind tak til alle jer, som har været med til at sponsorere: Spegepølse, leverpostej, makrel og andet godt til soldaterne!

Uden kaffe og kage kører Kuffen ikke, og det oplevede vi især til Valentines Day, hvor vi bagte en masse kager til især amerikanere, men der var også flere danskere, som ville glæde deres kærester i Irak med en kage.

Kuffen er blevet udvidet med en ny tv-stue, og det nyder soldaterne allerede.

 

Fastelavn blev fejret på festligvis med tøndeslagning. Camp afdelingen havde virkelig lagt sig i selen for, at tønden ikke skulle slås ned i første hug, så til sidst måtte vi bruge en hammer for at komme i gang.

Foto: PIO

 

Søndag aften har vi dansk gudstjeneste her i lejren med stor tilslutning. Det er meget stemningsfyldt at sidde med pandelygter og synge salmer.

Foto: PIO

 

Kuffen er virkelig en oase for de danske soldater og mange andre nationaliteter – så vi nyder at være her i lejren, som ligger tæt på Abrahams Have.

Kærlige hilsner fra kuffen i Al-Asad

Judy og Selma

 

Solnedgang over Camp Havoc.