11.11.2018 11:33 Alder: 196 days
Kategori: Oksbøl
Af: Bjarke Friis

Hvordan er det at være med på årsmødet for første gang?

Vi har spurgt teologistuderende og soldaterhjemsmedarbejder Torben Revshøi om netop det!

Torben Revshøi har en bachelor i teologi og tager en pause fra studierne, mens han arbejder et år på KFUMs Soldaterhjem i Oksbøl.

Hvad synes du om at være på KFUMs Soldatermissions årsmøde?
Det var rigtig godt at opleve. Det blev meget tydeligt for mig, at jeg var en del af et større fællesskab. At få sat nogle ansigter på medarbejdere samt bagland var meget givende. Programmet var spændende og bestod af en god blanding af alvor og festlige indslag med masser af god musik.

 

Hvad var bedst?
Noget af det bedste var at høre fra chef for Forsvarets Veterancenter oberst Susanne Lund. Hun slog meget kraftigt fast, at det arbejde vi udfører et helt fantastisk og gør en forskel for mange. De umiddelbare små ting, vi gør til daglig, kan medføre en stor forskel for andre mennesker.

 

Hvilket indtryk gav årsmødet dig af KFUMs Soldatermission som organisation?
At dagen begyndte med en gudstjeneste og sluttede med forkyndelse slår hele rammen fast. Formålet for organisationen er tydelig; at formidle troen på Jesus ved hjælp af vores livsførelse og af vores ord. Vi vil ikke udelukkende fodre soldaterne. Vi vil være et kristent hjem for dem, og det syntes jeg, programmet afspejlede.