01.05.2019 09:40 Alder: 25 days
Kategori: Slagelse

Mange jubilæer I KFUMs Soldatermission i denne tid!

I indeværende år er vi velsignet med en del jubilæer og runde fødselsdage rundt om i hele organisationen. I denne uge er der en særlig situation, hvor både vores økonomichef og et soldaterhjemslederpar har jubilæum på samme dag.

Denne onsdag er ikke nogen almindelig dag i Soldatermissionen. Der holdes hele to jubilæer på samme dag.

I Slagelse har det afholdte lederpar Frank og Else 25 års jubilæum. Det fejres med flag og festligheder i aften. Hele dagen på vores Facebook profil har man kunnet følge med i alle de glade og rosende kommentarer og det giver en stor glæde at se hvor meget Frank og Else betyder for folk. Mange har været soldater ved et af deres soldaterhjem og nogle har været ansat som volontører. Alle er de enige om at Frank og Else er dejlige mennesker og at de gør en stor forskel for folk, der møder dem. Frank og Else startede deres karriere i KFUMs Soldatermission før de blev lederpar og de har blandt andet været assistenter i Høvelte, men i 1994 stod soldaterhjemmet i Tønder uden leder og de trådte til med iver og virkelyst.

Vi siger tak til Frank og Else for deres store arbejde og mange års tjeneste og vi håber selvfølgelig at de fortsætter mange år endnu.

På Landskontoret har vi endnu en jubilar og det er vores økonomichef og kontorleder Steen Klejnstrup Sørensen, der har været hos os i hele 15 år. Steen har styret økonomien sikkert igennem mange op og nedture og vi er stolte af den kontinuerlige ros han høster fra såvel revision som bestyrelse, samt de betydelige beløb han gennem fundraising på forskellig vis henter hjem til Soldatermissionens mange projekter. 

Vi siger tak til Steen for de mange års arbejde og den utrolige energi han lægger i arbejdet, og vi håber på at nyde godt af det de næste mange år.