10.08.2017 10:09 Alder: 283 days
Kategori: Soldatervenner
Af: Bodil og Christian Nielsen

Motivation

Bodil og Christian Nielsen fra Nørre Nissum skriver om deres motivation for fortsat engagement i KFUMs Soldatermission.

Motivationen til vores engagement i Nørre Nissum Genbrug (hvor vi nu er aktive), har sin rod i vores fortid som ledere på KFUMs  Soldaterhjem. 


Det er med glæde, at vi i butikken kan være med til at fortælle kunder og medarbejdere om KFUMS Soldatermission, og at det er et arbejde, hvor forkyndelse og praktisk tjeneste går hånd i hånd.
Arbejdet i butikken minder også om arbejdet på et soldaterhjem:  Her er alle velkomne, her hyggesnakkes, handles og ikke mindst er vi en flok frivillige medarbejdere, der hver på sin måde sætter sit præg på dagligdagen i butikken, og har omsorg for hinanden og kunderne.

 

Gennem arbejdet i butikken har vi lært mange af sognets beboere atkende på tværs af det, der ellers sætter skel; politisk, etnisk, kirkeligt el. lign., hvilket er skal udskiftes. Spændende og udfordrende er det at åbne poser og kasser med berigende. Det er glædeligt at lokalbefolkningen har taget butikken til hjertet og tænker på os, bl.a. når noget i hjemmet indkomne varer og at se hvor meget, der bliver solgt ofte efter en gang vask/rengøring.

Bonus glæde ved arbejdet i ganbrugsbutikken: "Kommentar, smil og latter fra naboerne." 

 

Som frivillig i en genbrugsbutik bliver man aldrig arbejdsløs. Fordelen ved frivilligt arbejde er, at man selv bestemmer, hvor meget og hvor længe man vil yde en arbejdsindsats. Den velsignelse og glæde vi har fået igennem arbejdet i KFUMs Soldatermission kan ikke gøres op i timer og penge. Vort ønske er, at også de kommende generationer må få øjnede op for, at der hvor man yder en indsats får man selv meget givet.

 

Det er dejligt at være en del af SV kredsen. Her forsamlet til fest i Lemvig Missionshus.