28.09.2018 09:35 Alder: 261 days
Kategori: Varde
Af: Bjarke Friis

Soldatervenner samles til Årsfest i Varde

Lørdag 29. september samles 300 støttemedlemmer af KFUMs Soldatermission i Danmark til Årsmøde i Varde.

Der er lagt op til en af de store fester i Varde i weekenden. Det er KFUMs Soldatermission i Danmark, der har inviteret. Festen begynder i Sct. Jakobi Kirke kl. 10:30, hvor landsformand i KFUMs Soldatermission Jesper Hornstrup prædiker og Slesvigske Musikkorps spiller ved festgudstjenesten.

Frokosten indtages på KFUMs Soldaterhjem i Varde. Soldatervenner fra hele landet kan dermed se ét af landets store soldaterhjem, hvor KFUMs SoldaterRekreation blev indviet for lidt over to år siden. Rekreationsboligerne til PTSD-ramte veteraner er bygget sammen med KFUMs Soldaterhjem i Varde. 

Eftermiddagens program finder sted i idrætshallen på Varde Kasserne. KFUMs Soldaterhjem er kendt for kaffe og kage, og det dystes der i ved årsmødet i Varde, hvor der afholdes bagedyst. Det er første gang, at der afholdes "KUF-kaga bagedyst", og til forskel fra den store bagedyst i TV kan man her smage på lækkerierne. Borgmester i Varde Kommune Erik Buhl holder festtale om aftenen, og der vil være en minikoncert ved Slesvigske Musikkorps. Desuden vil der være et stort lotteri og sangkoret Vokalibitum synger. 

Du kan se hele programmet her.