03.03.2017 10:08 Alder: 1 year
Kategori: Soldatervenner
Af: Bjarke Friis

Stor interesse for nyåbning af genbrugsbutik

Den Grønne Elling er flyttet i nye lokaler på Grundtvigsvej 7 i Elling. Onsdag den 1. marts var ca. 150 nysgerrige mødt op for at gøre gode genbrugsfund og opleve borgmester Birgit S. Hansen (S) åbne butikken.

Den Grønne Elling er vokset, og havde derfor brug for større lokaler. Det er årsagen til at genbrugsbutikken er flyttet fra Grundtvigsvej nummer 1 til Grundtvigsvej nummer 7 i Elling lidt nord for Frederikshavn. Butikken er et samarbejde mellem KFUMs Soldatermission og Ellings Sogns Menighedspleje.


På åbningsdagen 1 marts var der stor interesse. Lokalerne har tidligere været købmandsbutik, men har stået tom i et stykke tid. De sidste par måneder har frivillige malet og fået indrettet et rigtig flot butik. Det store butikslokale er indrettet som små afdelinger med møbler bagerst i butkken, en afdeling for isenkram, tøjafdeling og afdeling med forskellig legetøj og andre børneting. Endelig er der en flot bogafdeling. Den Grønne Elling er også blevet udleveringscentral for Frederikshavns Kommunes Biblioteker, som man kan bestille til afhentning i butikken.