02.05.2019 10:33 Alder: 24 days

Y's Men donerer penge til Soldatermissionen!

Ved et arrangement den 29 april, blev der uddelt en check til KFUMs Soldatermission fra Alderslyst Y's Mens Club. Arrangementet markerede klubbens 44 års fødselsdag.

Alderslyst Y's Mens Club har besluttet at uddele penge til velgørende formål en gang om året på klubbens fødselsdag. "Der er efterhånden tradition for, at vi markerer denne dag sammen med medlemmer, menetter/ledsagere og andre frivillige i genbrug og naturligvis donationsmodtagerne. I år er ingen undtagelse. En del af festen er, at vi denne aften uddeler donationer til ca. 40 foreninger/organisationer." siger regionsleder elect RDE Bjarne Hyldgaard, Give.

Donationerne støtter godt ind til klubbens motto, der er: ”At vedkende sig den pligt der følger med enhver ret” - Det skal være frivilligt arbejde der nytter. Der var inviteret to repræsentanter fra hver forening eller organisation, der modtog penge fra Alderslyst Y's Mens Club, til en overrækkelsesceremoni. Der blev serveret et let traktement og arrangementet afsluttedes med kaffe.

KFUMs Soldatermission fik overrakt en check på 25.000 kr.

"Det er vores håb, at enhver donation vil komme til glæde og gavn hvad enten det doneres lokalt, nationalt eller globalt." De bedste hilsner fra Alderslyst Y´s Men´s Clubs præsident – Gustav Madsen