Årsmøderejse til Bornholm

I forbindelse med KFUMs Soldatermissions årsmøde på Bornholm tilrettelægges en soldatervennetur i godt selskab. Afgang med bus fra Jylland/Fyn/Sjælland med opsamling forskellige steder.

Torsdag og fredag er der forskellige udflugter og rundtur på solskinsøen. Hammershus, Helligdomsklipperne og Bornholmertårnet er nogle af besøgsmålene. Svenskerkrigene, Rundkirker og Bornholm under Den Kolde Krig vil få et særligt fokus på turen.  Rundt på øen er der lokale guider, og overnatning foregår på Danhostel.

Lørdag og søndag er der årsmødeprogram med gudstjeneste og en lille udflugt. Søndag kører busserne retur til Sjælland/Fyn/Jylland.

 

Praktiske informationer og pris

Overnatning foregår fortrinsvis på Danhostel. Der vil være tillæg for enkeltværelser (900,- kr). Sengelinned og håndklæder kan lejes mod merpris. 

Pris: 4.000,- kr. pr. person (helpension) inkl. bustransport, mad, overnatning og årsmødeafgift. Drikkevarer afregnes individuelt de forskellige steder. Turene er med lokale guider, der fortæller levende om Bornholms mange seværdigheder. Tillæg for sejltur til Christiansø 150,- kr. og besøg på Forsvarsmuseet 55,- kr.

Tilmelding til Jette Steffensen på tlf. 76 20 44 83 eller jette(at)kfums-soldatermission.dk

Rejseleder: Landssekretær Bjarke Friis. 

 

Se hele programmet her.