Årsmøderejse til Nordsjælland og København

KFUMs Soldaterhjem i Høvelte.
Monumentet for Danmarks Internationale Indsats ved Kastellet i København.
Helsingør med domkirkens karakteristiske spir.

I forbindelse med KFUMs Soldatermissions årsmøde 2019 i Høvelte tilrettelægges en soldatervennetur i godt selskab. Afgang med bus fra Jylland/Fyn med opsamling forskellige steder.

Onsdag 25. september
Turen starter med opsamling i Holstebro kl. 9:45, Herning og Vejle før der gøres stop på KFUMs Soldaterhjem i Fredericia, hvor frokosten indtages.
Eftermiddagens program er rundvisning på Panzermuseet East på Vestsjælland, før der om aftenen er socialt samvær på KFUMs Soldaterhejm i Høvelte. 

Torsdag 26. september: København
Denne dag går turen til København, hvor vi blandt andet skal se Kasetllet, ”Monumentet for Danmarks Internationale Indsats”.
Eftermiddagen byder på et besøg og rundvisning på Christiansborg med mulighed for at se udsigten fra Christiansborg Slotstårn. Desuden er der rundvisning på Krigsmuseet, hvor et ligge stykke af KFUMs Soldaterhjem fra Afghanistan er udstillet som en del af ”den fjerne krig”. Vi gør også stop i Holmens Kirke med rundvisning.  

Fredag 27. september: Nordsjælland
På vej mod Hillerød går turen forbi flere smukke steder, hvor der tidligere har været kaserner og militærlejre. Vi får en rundvisning på Frederiksborg Slot og mulighed for at se den karakteristiske Barokhave.
Frokosten indtages i Fredensborg Slotshave.
Eftermiddagen tilbringes i Helsingør, hvor vi bl.a. skal se Domkirken og får en guided tur i byen.
Om aftenen er der sangaften. 

Lørdag 28. september
Om formiddagen er der mulighed for at deltage i åbent hus arrangementet på Livgardens Kaserne i Høvelte.
Frokost på KFUMs Soldaterhjem før årsmøder begynder kl. 13 i Frederiksborg Slotskirke.
Årsmøde med festaften. 

Søndag 29. september
Årsmøde med bl.a. foredrag ved Kim Kristensen.
Bussen kører fra Høvelte kl. 15:45 med forventet ankomst i Fredericia kl. 18:30 og Holstebro kl. 21:00. 

 

Praktiske oplysninger

Turen køres af Venø busser. 

Rejseleder: Carl Højhus, Holstebro.

 

Pris pr. prs. i dobbeltværelse: 4.400,- kr. Pris pr. prs. i enkeltværelse: 5.500,- kr. (I Soldatervennen var turen annonceret til at koste ca. 4.000,- kr. i forventning om, at vi kunne overnatte på Livgardens Kaserne i Høvelte. Det var desværre ikke muligt, og prisen bliver derfor som beskrevet her).

Overnatning på Zleep Hotel i Ballerup.  

Prisen er inklusive tre måltider dagligt, entréer og deltagerpris ved årsmødet. Enkelte gange skal man selv betale for drikkevarer.  

 

Der er 52 pladser på turen. 

Tilmelding til Jette Steffensen på tlf. 76 20 44 83 eller jette(at)kfums-soldatermission.dk Umiddelbart efter tilmelding betales et depositum på 1.000,- kr. pr. deltager.