Kommunikationsmedarbejder søges (studiejob)

KFUMs Soldaterhjem er et afholdt fristed for værnepligtige, Forsvarets faste personel både hjemme og under udsendelse samt veteraner. Denne grundfortælling har masser af nuancer, som vi skal have kommunikeret til medlemmer, vores kirkelige bagland, samarbejdspartnere og nye målgrupper. Som studentermedarbejder skal du producere indhold, der gør medlemmerne stolte, bevarer/udbygger tilknytningen til samarbejdspartnere samt skabe nysgerrighed blandt nye målgrupper.

Der vil være en bred vifte af kommunikationsopgaver. Vores medlemsblad ”Soldatervennen” udkommer fire gange årligt, hvor opgaverne vil være at skrive artikler og producere/redigere indhold. Desuden vil du komme til at arbejde med ekstern presseomtale af KFUMs Soldatermissions arbejde samt små historier og andre opdateringer af vores hjemmeside. I samarbejde med andre skal du være med til at lave kampagnematerialer, ligesom du vil komme til at arbejde med sociale medier og elektroniske nyhedsbreve. 

Vi forventer at du kan identificere dig med KFUMs Soldatermissions værdigrundlag og formål. Læs mere her.  

Stillingen er på 10-15 timer pr uge, og vi er fleksible i forhold til eksamensperioder eller lignende. Løn efter KFUMs Soldatermissions lønregulativer.  

Arbejdssted er fortrinsvis KFUMs Soldatermissions landskontor i Fredericia. Enkelte møder og interviews andre steder kan forekomme.

Yderligere oplysninger: Kontakt landssekretær Bjarke Friis på tlf. 51 93 40 42 eller bjarke@kfums-soldatermission.dk  

Ansøgning med bilag sendes til bjarke(at)kfums-soldatermission.dk. Ansøgningsfrist: 27. september. Vi forventer at afholde samtaler 2. oktober.